Cautare
, Contributor

Tech |
|

Connections lansează un robot individual de contabilitate

Connections, companie ce activează pe piața de digital trasformation, lansează un robot de contabilitate.  
Bogdan_Florea_Connections

În colaborare cu UiPath, Connections lansează aplicația Tudor, robotul virtual de contabilitate, potrivit unui comunicat de presă emis astăzi, 25 noiembrie.

Potrivit companiei, robotul Tudor procesează pontajele,  generează statele de salarii și le trimite pe email, generează OP-urile pentru taxele și impozitele pe veniturile salariale, generează declarațiile 112, depune/semnează/primește recipise pentru declarațiile fiscale, importă facturile emise de firma de contabilitate în contul firmelor clienților, introduce facturile pe baza informațiilor anterioare din Excel, printează documentele lunare, generează rapoarte la sfârșitul lunii.

L-am învățat operațiuni de bază, acum îl putem trimite la clienți să arate cât este de bun. Construit cu tehnologie UiPath, Tudor ajută contabilii să câștige timp și precizie. Este colegul ideal, poate munci peste program, nu cere concediu și nici pauză de cafea. Este dornic să învețe lucruri noi, este flexibil și acceptă cu inima deschisă sarcini noi în fișa postului”, spune Bogdan Florea, CEO Connections. 

Contabotul a fost dezvoltat în 6 luni de echipa RPA din Connections, iar investiția a depășit deja 70 de mii de euro.

Tudor a fost conceput pentru a prelua task-urile repetitive ale unui birou de contabilitate. Astfel, specialiștii în contabilitate se vor ocupa de alte activități în timpul câștigat. Tudor poate lucra oricând și nu trebuie să fie supravegheat. Cu ajutorul său, eroare umană este îndepărtată”, a adăugat Alexandru Voicu, programator RPA Connections. 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii