Cautare
, Contributor

Tech |
|

Connections lansează o aplicație prin care poți extrage datele din cărțile de identitate printr-o poză

ID Scanner permite extragerea datelor de identificare în format digital din imagini scanate/poze ale cărților de identitate.
 aboneaza-te
ID Scanner_articol

Compania românească Connections Technologies aplicație prin care datele din cărțile de identitate pot fi extrase printr-o simplă poză, potrivit unui comunicat de presă emis astăzi, 5 octombrie.

ID Scanner are două componente: aplicația mobilă nativă IOS, care captează o poză optimizată a actului de identitate, trimite imaginea către serverul de prelucrare și afișează datele extrase și componenta de server, care are rolul de a procesa imaginile primite și de a întoarce către client informațiile extrase.

Soluția a fost implementată că răspuns la o nevoie identificată în piață pentru care nu s-au găsit alternative. Există o serie de aplicații și librării care permit extragerea datelor din acte de identitate – formate internaționale (CI, Driving Licence), dar nicio soluție pentru cărțile de identitate românești, care să nu implice achiziția la pachet a unei componente hardware dedicate“, spune Ionuț Stănescu, Software Development Manager Connections Romania.

Aplicația poate fi folosită în procesele de onboarding ale clienților din diverse industrii precum banking, telecomunicații, energie, asigurări, fluxuri de generare ale contractelor sau orice alte procese care să implice automatizarea acestui proces, arată sursa citată.

ID Scanner este un microserviciu/componentă care poate fi integrată cu ușurință într-un sistem IT ce implementează fluxuri de business complexe. Expune o colecție de metode Rest (API Rest) care permit interfațarea cu un grad ridicat de flexibilitate și Securitate. Soluția poate fi găzduită în cloud sau on premise, dar poate fi oferită și ca SaS”, a adăugat Ionuț Stănescu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii