Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Confident Communications a preluat contul de PR al Signal Iduna

Mara_Gojgar_Confident_Communications.jpg
Din luna februarie, filiala din România a Signal Iduna, firma germană de asigurări de sănătate, de viață și de accidente, a intrat în portofoliul agenției Confident Communications. Aceasta va asigura pentru Signal Iduna servicii de consultanță și comunicare corporate și de marketing și va gestiona relațiile cu presa.

Grupul Signal Iduna, prezent în România din anul 2008, dispune de o rețea de peste 400 de clinici și spitale private, precum și de un serviciu specializat de Call Center, care le oferă asiguraților suport pentru programarea și selecția medicului.

„Pentru acest an ne propunem o comunicare prin care să conștientizăm companiile, prin intermediul managementului de vârf și al profesioniștilor în resurse umane, asupra avantajelor de costuri și de confort pe care le aduc serviciile Signal Iduna deopotrivă companiei și angajaților”, a declarat Mara Gojgar, Managing Partner Confident Communications.

Grupul Signal Iduna este una dintre cele mai puternice firme de pe piața germană de asigurări, cu peste 13 milioane de clienți. Prezent în Germania, Ungaria, Polonia, Elveția și România, grupul Signal Iduna oferă de peste 100 de ani soluții complete de asigurări de sănătate la nivel european.

Din portofoliul agenției Confident Communications mai fac parte clienții AB Energy România, Genesis Collegiate, HR Management Club, Tudor.Personal Tailor, Trainart, Tamara Bijuterii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii