FacebookTwitterLinkedIn
Inspirate de  tendința angajaților din corporații de a renunța după o vreme la joburile lor solicitante și repetitive, în favoarea unui business personal, bazat pe creativitate și imaginație, conferințele au fost fost prima inițiativă de acest tip avută de Forbes România.

Participanții au fost tinerii cu vârstele cuprinse între 20 și 30 de ani care au  ales să spună din start  “Trăiesc ca să muncesc” și să nu fie niciodată nevoiți să spună “Muncesc ca să trăiesc”. În cinci seri, experiența și poveștile celor 30 de invitați le-au demonstrat participanților că succesul nu apare doar în poveștile americane și că se poate face business aici și acum. De la cafea la flori, de la bijuterii la pălării, de la imobiliare la ciocolată, apoi feng shui, radio, fashion și coaching, gama variată de domenii în care activează invitații demonstreză că succesul nu ține cont de domeniu, ci de bucuria de a face exact ceea ce-ți place. Și dacă ar fi să aleagă un singur lucru pe care să-l rețină din toate aceste conferințe, participanții ar trebui să păstreze în minte strălucirea pe care o aveau în privire invitații atunci când povesteau despre business-ul lor.

Poveștile invitaților au demonstrat că pentru a găsi succesul uneori trebuie să renunți la o carieră pe mega-yacht-ul rezidențial The World, unul dintre cele mai luxoase orașe plutitoare din lume, pentru a deschide un restaurant în centrul vechi al Bucureștiului, the Artist, ca în cazul Mihaelei Oppenkamp. Alteori trebuie să renunți la proiectele realizate pentru fețele regale din Orientul Mijlociu în favoarea propriului birou de design interior în București: Crea Decoration, așa cum a făcut Hamid Nicola Katrib. Sherif Abdalla este exemplul clar că succesul se poate ascunde într-o cană de cafea, George Sotiroulis a descoperit succesul într-un cornet de înghețată, drumul spre succes al lui Dhaniel Nora era acoperit cu flori și lista poveștilor de succes poate continua.

Seria de conferințe „Successful Me” nu putea fi altceva decât un succes, dovadă că tinerii antreprenori au obținut doza de motivație de care aveau nevoie. Însă inițiativele de acest tip realizate sub sigla Forbes România nu se vor opri aici, ci vom crea în continuare proiecte din ce în ce mai ample care vin în sprijinul viitoarei generații de miliardari.