Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

News |
|

Condițiile de călătorie în Marea Britanie se simplifică începând de astăzi

Începând de astăzi se simplifică condițiile de călătorie pentru persoanele care au schema completă de vaccinare și vin din țări aflate pe lista verde.
British,Union,Jack,Flag,And,Big,Ben,Clock,Tower,And

Marea Britanie menţine doar lista roşie, restul ţărilor sunt tratate la fel, însă se face o distincţie majoră între persoanele vaccinate complet şi cele imunizate parțial sau deloc. România se află în acest moment în grupa țărilor fără restricții de călătorie, transmite Rador.

Astfel, persoanele vaccinate nu mai trebuie să facă testul înainte de îmbarcare, iar odată ajunse în Marea Britanie trebuie să facă doar un test, în loc de două, câte erau până acum. Mai mult, testul ce trebuie făcut în ziua a doua după sosire nu mai trebuie să fie unul de laborator, mai scump, ci poate fi unul rapid, care este mult mai ieftin.

Pe de altă parte, persoanele care nu sunt însă imunizate complet sau nu sunt vaccinate deloc vor avea de făcut un test înainte de îmbarcare, două teste în Marea Britanie şi vor trebui să intre și în izolare zece zile.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii