Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Condiții pentru românii care merg în Turcia

Românii care merg în Turcia pot intra pe teritoriul acestei țări fie dacă sunt vaccinați, fie dacă au un test negativ PCR pentru noul coronavirus cu 72 de ore înainte sau rapid cu 48 de ore înainte.
Turcia Shutterstock

Ministerul Afacerilor Externe informează că, potrivit informațiilor comunicate de autoritățile turce, persoanele care sosesc în acest stat pot fi supuse în mod aleatoriu și unei testări moleculare tip PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, informează RADOR.

Personalul navigant al navelor și aeronavelor, dar și personalul declarat esențial, precum navigatorii și șoferii de tir, sunt exceptați de la obligația prezentării rezultatului negativ al unui test tip PCR sau de la măsura carantinei.

Deținătorii de pașapoarte diplomatice şi de serviciu nu sunt exceptați de la regulile menționate anterior, aceștia având, la rândul lor, obligația de a prezenta un rezultat negativ al unui test molecular tip PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior intrării pe teritoriul Republicii Turcia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii