Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Concursului internaţional de sculptură pentru realizarea statuii Regelui Mihai a fost lansat oficial

Antonel Tănase, secretarul general al Guvernului, a participat, duminică, la lansarea oficială a Concursului internaţional de sculptură pentru realizarea statuii Regelui Mihai care urmează să fie amplasată, anul viitor, la Sinaia, informează Agerpres.
Regele Mihai I

„Ceremonia, organizată în ziua în care se împlinesc 99 de ani de la naşterea Regelui Mihai şi în care este sărbătorită Ziua Armatei Române, a avut loc în Piaţeta Regelui Mihai din Bucureşti”, se arată într-un comunicat al SGG, notează Agerpres.

Antonel Tănase: „Vă invit să ne amintim astăzi, când se împlinesc 99 de ani de la naşterea Regelui Mihai, de discursul memorabil pe care l-a rostit în Parlament pe 25 octombrie 2011. Aşa cum a spus atunci Regele Mihai, ‘nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru’ şi prima noastră datorie în ziua de 25 octombrie este ‘să ne amintim de toţi cei care au murit pentru independenţa şi libertăţile noastre’. Unul dintre aceşti mari oameni de stat, care şi-a dedicat întreaga viaţă României şi poporului român, a fost Regele Mihai”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii