FacebookTwitterLinkedIn

Se vede cu ochiul liber, în ultimul an a crescut considerabil nevoia de digitalizare și alfabetizare digitală. Este vorba despre un proces firesc, accelerat – desigur – de contextul pandemiei de Covid-19, care a adus tehnologia în prim plan și a schimbat modul în care este utilizată în viața de zi cu zi. Logiscool România se adaptează tendințelor și lansează noi workshop-uri creative, precum: 3D Design, App Creation, Digital Illustration și Minecraft Modding, prin care oferă copiilor posibilitatea să dezvolte noi abilități și, astfel, să depășească stadiul de utilizatori de tehnologie, devenind creatori ai viitorului digital.

Premii LOGISCOOL România

În cadrul concursului găzduit de Forbes Kids, Logiscool oferă două premii extrem de actuale în contextul digitalizării accelerate: 1 workshop online Minecraft Modding și 1 workshop online 3D Design.

Workshop-ul Minecraft Modding este dedicat copiilor cu vârsta între 11 și 13 ani, pasionați de Minecraft, care își doresc să modifice jocul după propriile preferințe. Se desfășoară în 6 sesiuni online, timp în care elevii vor învăța să folosească MCreator și Blockbench, programe necesare pentru a modifica lumea Minecraft.

Workshop-ul 3D Design deschide o poartă între lumea digitală și cea fizică. Obiectele proiectate în spațiul virtual al unui computer pot prinde viață. Cu ajutorul Tinkercad, elevii vor fi introduși în proiectarea digitală a obiectelor tridimensionale. Workshop-ul este dedicat copiilor pasionați de design, cu vârsta între 12 și 15 ani. Acest workshop online se desfășoară pe parcursul a 5 sesiuni.

Condiții de participare

ATENȚIE! Concursul se adresează comunităților Forbes Kids și Logiscool România, prin urmare, asigurați-vă că urmăriți aceste două pagini pe Facebook. Apoi, în secțiunea de comentarii a postării care anunță concursul (adică AICI) completați fraza:

Copilului meu de /…vârstă…/ ani i-ar plăcea să urmeze cursul /…denumire curs…/ de la Logiscool pentru că … .

dați tag către doi părinți-prieteni care au copii pasionați de tehnologie

  SHARE-ul nu e obligatoriu, dar e mereu binevenit.

Concursul se desfășoară în perioada 5 – 17 mai. Vor fi desemnați 2 câștigători, câte unul pentru fiecare workshop online oferit de Logiscool. Alegerea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook Forbes Kids.

Succes!