FacebookTwitterLinkedIn

În această perioadă cu mult timp de stat în casă, Forbes Kids îi provoacă pe copii  să-și deseneze sentimentele, să exprime în culori ce simt în aceste zile, ce văd în jurul lor. Cele mai interesante, amuzante, originale 10 desene vor fi premiate și publicate în ediția Forbes Kids din iunie. Cu alte cuvinte, vă invităm la concurs!

Care sunt condițiile de participare?

Dacă aveți în preajmă copii veseli și creativi, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani, nu ezitați să-i înscrieți în concursul Viața într-un desen, marca Forbes Kids. Mecanismul este simplu, iar premiile consistente. Le vom anunța pe toate pe pagina de Facebook, menționăm însă că avem deja pregătite zece biciclete și zece kituri de desen și pictură. Urmează și altele, asta ne dorim.

După ce v-ați asigurat că urmăriți pagina de Facebook Forbes Kids, iată ce ar mai trebui să faceți:

Încarcați poza cu desenul copilului în secțiunea de comentarii de la postarea de pe Facebook care anunță concursul (click AICI), precizând localitatea, numele și vârsta micuțului artist;

Tag,în același comentariu, către 2 prieteni care au copii talentați și ar putea fi interesați să-i înscrie la concurs;

Postați desenul și pe pagina personală de Facebook, utilizând haștagurile: #viataintrundesen #forbeskids.

Share-ul nu este obligatoriu, dar rămânem recunoscători dacă dați vestea mai departe.

Perioada de desfășurare a concursului este 13 aprilie–16 mai 2020.

IMPORTANT! Participanții trebuie să-și păstreze lucrările cu care s-au înscris la concurs. La final, fiecare participant desemnat câștigător va fi fotografiat alături de desenul său și va apărea în ediția de vară a revistei Forbes Kids. 

Mai multe detalii privind regulamentul concursului găsiți aici: https://www.forbes.ro/regulament

Proiect susținut de Vodafone, Eurolife Asigurări, Magazinul Zurli.

Vodafone

Eurolife Asigurari

 Zurli