Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Concurența a autorizat MedLife să preia clinicile Anima

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care MedLife (simbol busier pe Bursa de Valori București: M) preia clinicile Amina, respectiv companiile Anima Speciality Medical Services şi Anima Promovare și Vânzări.
medlife.jpg

Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice şi a constatat că aceasta nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Grupul MedLife este unul dintre principalii furnizori privați de servicii medicale din România, operând în București o rețea de 7 hyperclinici.

Anima Speciality Medical Services prestează servicii de consultatii medicale, servicii de laborator si servicii de imagistica medicala prin intermediul a șase clinici situate in Municipiul București, având o cifră de afaceri de 5,2 milioane de euro, anul trecut.

MedLife la a 15-a tranzacție: a achiziționat Anima

Grupul de servicii medicale MedLife a anunțat, la începutul lunii februarie, că a semnat un acord pentru achiziționarea rețelei de clinici Anima, ajungând astfel la a 15-a tranzacție, după extinderea puternică începută acum opt ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii