Cautare




, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Conan PR tencuiește și vopsește pentru Duraziv

Agenția Conan PR gestionează, de la începutul lunii august, contul de relaţii publice al Duraziv, una dintre cele mai importante companii de pe piața construcțiilor din România, formată din trei divizii: adezivi, profile metalice și vopsele.
logo duraziv

În acest parteneriat, Conan PR va oferi consultanță pentru dezvoltarea și implementarea proiectelor de comunicare.

„În prima jumătate a anului 2014, Duraziv a înregistrat o creștere de 37% a vânzărilor de vopsele și tencuieli după o perioadă în care ne-am concentrat pe dezvoltarea acestei divizii. Am simțit nevoia unei strategii de comunicare care să reflecte această investiție și am găsit în Conan PR o echipă de oameni entuziaști și creativi, care au înțeles foarte bine obiectivele noastre și direcția înspre care vrem să mergem”, a declarat Marga Carp, director de marketing Duraziv.

La rândul său, Elena Bululete, Partner Conan PR a spus: „Primul pas pe care l-am făcut a fost să marcăm colaborarea printr-un proiect special la sediul Conan PR. Noi am pus la bătaie peretele, arhitecta Cătălina Dinu a gândit conceptul, iar Duraziv l-a pus în practică. Suntem entuziasmați de rezultat și vrem ca parteneriatul nostru să fie cel puțin la fel de plin de culoare”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii