Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Fuziuni și achiziții |
|

Complexul rezidențial Neo Mamaia se extinde

Reprezentanții One United Properties, compania care a dezvoltat pe litoral complexul rezidențial Neo Mamaia, anunță extinderea acestuia prin construirea de noi apartamente boutique.
NEO Mamaia5 redim

În acest sens, dezvoltatorul imobilar se pregătește să achiziționeze cinci terenuri în imediata vecinătate a primului ansamblu Neo Mamaia, extinzând deschiderea frontală la mare a complexului până la peste 250 de metri.

„Pe noile terenuri achiziționate, dezvoltatorul va putea crește astfel oferta de apartamente boutique din brandul Neo Mamaia, cu regim redus de înălțime, cu peste 200 de apartamente”, se arată într-un comunicat remis la redacție.

În prezent, dezvoltatorul a finalizat prima fază a ansamblului Neo Mamaia pe o suprafață de 2,348 mp, a cărui construcție a început în toamna lui 2018, iar aceasta este deja precontractată în proporție de peste 90%.

Neo reprezintă o divizie a companiei One United Properties lansată în a doua jumătate a anului 2018 și dedicată proiectelor rezidențiale exclusiviste de tip boutique.

În prezent, în portofoliul Neo se regăsesc, pe lângă Neo Mamaia, și Neo Timpuri Noi, estimat pentru livrare în Q2 2021, Neo Floreasca Lake, estimat pentru finalizare în 2022, dar și Neo Herăstrău Park, ale cărui lucrări de construcție vor fi demarate anul viitor.

Acționariatul companiei Neo Properties Development se împarte între Octavian Avramoiu care și coordonează activitatea zilnică a companiei (15%) și One United Properties (85%).

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii