FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, compania anticipează o cifră de afaceri de peste 800.000 de euro pentru întregul grup, urmând ca până la finalul anului 2021 să atingă nivelul de afaceri înregistrat în 2019, în funcție de gradul de eliminare a restricțiilor.

Mai mult, în a doua jumătate a anului 2021, reprezentanții grupului se așteaptă să organizeze peste 200 de evenimente pentru diferite categorii de public, în spațiile interioare și exterioare ale complexului.

Potrivit directorului executiv al grupului, Daniela Dalia Seghedi, în perioada septembrie 2019 – iunie 2021, grupul Hop Garden a realizat investiții de peste 600.000 de euro, sumă direcționată în amenajarea spațiilor berăriei Hop Garden (interioare și exterioare), în modernizarea complexului Magic by Hop Garden, în proiecte de reamenajare și redeschidere a grădinii de vară Hop Garden Parc, în deschiderea primului local Prepelițescu Hop Garden – locație în franciză, precum și în rebrandingul grupului Hop Garden.

„ (…) Continuarea dezvoltării grupului prin deschiderea succesivă a celorlalte spații ale grupului a venit firesc, ca o completare a calității serviciilor pe care ne străduim să le oferim clienților noștri”, a subliniat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden Drumul Taberei.

Cu o suprafață totală de aproximativ 15.000 mp. situată preponderent în Parcul Moghioroș, complexul este împărțit în 4 zone diferite. Grupul Hop Garden include 4 localuri: Magic Ballroom by Hop Garden (spațiu de evenimente private și corporate cu o suprafață de 800 mp.), Hop Garden Parc ( grădină de vară situată în interiorul parcului Drumul Taberei cu o suprafață de 1.000 mp.), Hop Garden (berărie lansată în 2018 cu o capacitate de 200 de locuri la interior și o terasă de 400 de locuri) și restaurantul Prepelițescu.