FacebookTwitterLinkedIn

Comerțul online poate părea ceva (extrem de) complicat. Marketplace-uri, integrări aparent greoaie, curierat și fulfillment, arhitecturi întortocheate. De fapt, totul poate fi gândit și pus în practică…simplu. De unde și titlul podcastului de față: Complex Made Simple. Un prim episod îi găsește pe Alex Goagă față în față cu specialistul în ecommerce, Cristi Movilă.

“Dacă stau să mă gândesc la toate componentele care sunt în spatele unui ecommerce, sunt foarte multe domenii adiacente și sunt foarte multe implicații din mai multe puncte de vedere. De la achiziția de produs până la client. (…)  Avem încă foarte multe de învățat. Simt asta cu atât mai mult acum din prisma poziției pe care o ocup în VTEX. Simt că tot ce știam despre ecommerce sau despre comerț erau niște lucruri foarte de bază sau puține raportat la totalul de cunoștințe.

(…) Cum intru în online este una dintre întrebările pe care le aud destul de des. Sunt foarte multe teme care par complexe. De exemplu, marketplace sau cum reușesc să fac un omnichannel performant sau cum reușesc să integrez toate sistemele, teme care par foarte complexe, alături de care am crescut. Sunt niște provocări pe care le-am avut de-a lungul călătoriei în ecommerce și pe care le am acum alături de clienții și partenerii noștri la care aș vrea să ne uităm la ele într-un mod simplu”, spune Cristi Movilă în cadrul podcastului Complex Made Simple.