FacebookTwitterLinkedIn

Și, cu toate că este cel mai mare dezvoltator de pe piața locală, cu peste 1,6 milioane mp construiți până în prezent și alți 217.000 mp aflați în construcție, CTP este îngrijorat de concurență. Compania are un pipeline cu peste 40 de posibile achiziții, fiecare în alt stadiu, însă a refuzat să ofere mai multe informații despre acestea.

“Nu o să spun acum ce achiziții de terenuri am în discuție că mă trezesc cu încă cinci care vin la masă și vin peste mine să mi le sufle de sub nas. Ăsta e motivul pentru care nu le spunem”, a declarat Ana Dumitrache, Country Manager CTP România.

Pe plan local, CTP este prezentă în Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta și are în vedere extinderea și în alte orașe. De asemenea, nici despre ce alte orașe vizează, Ana Dumitrache nu a oferit mai multe informații.

“Nu spunem unde pentru că o să vină toată lumea după noi. Așa se întâmplă. (…)Unde ne ducem încercăm să ținem sub control informațiile. Toată lumea încearcă să-și țină informațiile de genul acesta sub control”, mai spune aceasta. “Ce am remarcat este că lumea ne urmează, peste tot unde ne ducem”. 

Legat de competitorii CTP, Global Vision și Element Industrial, Ana Dumitrache a precizat că: “fac mult zgomot și sunt mult mai mici dacă ne uităm”.