Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Lifestyle |
|

Înscrierile în competiția „Pentru femeile din știință” continuă până pe 7 septembrie

Mai sunt trei săptămâni în care tinerele cercetătoare se pot înscrie în competiția „Pentru femeile din știință” pentru a câștiga una dintre cele patru burse private în valoare de câte 42.000 lei, acordate de L’Oréal și UNESCO.
 aboneaza-te
loreal

Programul de burse naționale se adresează cercetătoarelor din România cu vârsta de maxim 35 de ani, care fie sunt doctorande, fie au obţinut titlul ştiinţific de doctor şi urmează un program de pregătire postuniversitară în România.

Ajuns la cea de-a noua ediție consecutivă, proiectul a premiat până acum 17 cercetătoare din România, iar valoarea totală a burselor acordate a atins un total de 714.000 lei. Din 2009 și până în prezent au fost depuse peste 350 de dosare de candidatură de la peste 50 de instituții de învățământ, care au fost jurizate și evaluate de către cercetători de renume în peste 500 de ore în total.

Cu ajutorul burselor, tinerele câștigătoare din România au avut șansa să își finanțeze proiectele și să își dezvolte proiectele de cercetare.

Femeile din știință pot ajunge mai aproape de o bursă oferită de L’Oréal și UNESCO în trei pași simpli.  Pentru a putea înscrie un proiect, e nevoie de realizarea unui cont pe platforma: www.forwomeninscience.com. Tinerele cercetătoare își pot depune candidatura pe site-ul competiției până pe 7 septembrie 2018, iar proiectele selectate vor fi anunțate în luna noiembrie 2018. Lucrările sunt evaluate de un juriu format din cercetători de renume din cadrul comunității științifice locale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii