FacebookTwitterLinkedIn

Telekom Banking, brandul sub care activează polonezii de la Alior și care și-a început activitatea în octombrie 2017, a lansat serviciul de finanțare cu plata în rate a telefoanelor mobile achiziționate de clienți persoane fizice din magazinele Telekom Romania, la nivel național.

Finanțarea poate fi accesată împreună cu un abonament Telekom, începând de la 5 euro/lună, TVA inclus, prin oferta Telekom Banking, fiind împărțită în 24 de rate egale, fără dobândă și comisioane (0%), dacă ratele sunt achitate în termenul de plată.

Prețul de 5 euro/lună pentru serviciile mobile este valabil pentru clienții care dețin sau își activează cel puțin un serviciu fix Telekom. Clienții care nu dețin și un serviciu fix Telekom pot beneficia de abonamentele de servicii mobile începând de la 7 euro / lună (TVA inclus)”, au subliniat reprezentanții Telekom. 

Un noul model de extindere pe piața bancară românească – online și polonez: Alior Bank își începe operațiunile printr-un parteneriat cu Telekom Romania

Clienții primesc pe loc aprobarea finanțării, la care se adaugă cont curent și card de debit instant, oferite gratuit, pe loc, în magazinele Telekom Romania. Ratele pot fi plătite în contul Telekom Banking, prin transfer de la o altă bancă sau direct în casieriile din magazinele Telekom Romania.

Vom continua, împreună cu Alior Bank, partenerul nostru în acest proiect financiar digital, să ne creștem businessul pe piața din România. Pentru Telekom, serviciile bancare sunt o prioritate în acest an”, a declarat Miroslav Majoros, CEO al Telekom Romania.

Alior Bank S.A Varșovia Sucursala București este parte a Alior Bank S.A., a treia bancă din Polonia care asigură servicii pentru circa 4 milioane de clienți, atât persoane fizice, cât și persoane juridice, la o populație aproape dublă față de a României. Cea mai mare bancă din România, BCR, are 3 milioane de clienți.

Alior Bank și-a început activitatea în Polonia în anul 2008, iar din anul 2014 acțiunile Alior Bank sunt incluse în indicele WIG20, care cuprinde cele mai mari companii listate la Bursa de Valori din Varșovia.

În octombrie 2017, Alior Bank S.A. Varșovia Sucursala București împreună cu partenerul său Telekom România au lansat Telekom Banking, proiect financiar digital, care oferă persoanelor fizice produse şi servicii bancare, accesibile online și în magazinele din rețeaua Telekom.