Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Competiția Central European Startup Awards a ajuns la a cincea ediție. Se caută cele mai bune start-up-uri românești

S-au deschis înscrierile la Central European Startup Awards, una dintre cele mai importante competiții din regiune dedicate start-up-urilor, ajunsă la cea de-a cincea ediție.
start-up

Competiția CESA se desfășoară în 10 țări din Europa Centrală și de Est: Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia și Ungaria, dar și la nivel regional.

Competiția se adresează start-up-urilor cu o vechime de maximum cinci ani, din orice industrie, atât timp cât produsul/serviciul se bazează pe o soluție tehnologică inovatoare. Câștigătorii etapei din România vor fi anunțați în cadrul unui eveniment ce va avea loc în septembrie la București și vor intra în cursa pentru finala regională din 22 octombrie.

Nominalizările sunt deschise public și pot fi făcute de oricine, pentru oricare dintre cele 14 categorii, până pe 15 iunie. Dintre nominalizații care acceptă participarea, vor fi selectați câte 5 finaliști pentru fiecare categorie. Aceste start-up-uri vor intra apoi într-o etapă de jurizare și vor fi supuse și votului public.

Cele 14 categorii din acest an sunt: Startup of the Year, Founder of the Year, Best Social Impact Startup, Best Fintech Startup, Best Prop-Tech Startup, Investor of the Year, Best Accelerator/Incubator Program, Best Newcomer, Female rolemodel in Tech, Best IoT Startup, Best AI Startup, Best Biotech Startup, Best Coworking Space, Best Blockchain Startup.

Printre câștigătorii edițiilor precedente se numără UiPath România cu trei premii în 2017 (Start-up of the Year, Founder of the Year și Best AI Startup), URADMonitor care a fost laureat la categoriile Best IoT Startup și Best Smart City Solution, dar și Mira Rehab, câștigător al competiției globale în 2016 la categoria Best Social Impact Startup.

Etapa națională a Central European Startup Awards este organizată de Impact Hub Bucharest.

Ne bucurăm să acționăm ca partener al Central European Startup Awards și să demonstrăm, încă o dată, rolul și misiunea pe care Impact Hub Bucharest și le-a asumat la nivel național. Antreprenorii români merită să fie susținuți și să li se recunoască eforturile și valoarea atât în țară, cât și internațional, iar noi ne implicăm activ în sprijinirea lor, prin toate resursele de care dispunem. În calitate de Country Partner, ne vom folosi de experiența acumulată și de rețeaua pe care am creat-o în cei 6 ani pentru a aduce împreună cei mai relevanți jucători pentru această competiție și pentru a reuși, prin intermediul lor, să validăm tendința ascendentă a antreprenoriatului în România.”, a declarat Oana Craioveanu, CEO și Cofondator Impact Hub Bucharest.

Citește și Cum arată harta spațiilor de coworking din România și cum este să lucrezi într-un astfel de loc?

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii