Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Companiile din întreaga Europa se mobilizează împotriva pandemiei de coronavirus

Companiile din întreaga Europă fac schimbări majore în liniile lor de producție într-un efort extraordinar pentru a ajuta spitalele să dacă față focarului de coronavirus care a cuprins Europa.  
coronavirustreatment1_custom-f71974829b25cfcf1539d5d77e2dffa17a2c78fd-s800-c85

Măștile, salopetele de unică folosință, ventilatoarele pentru respirație și gelurile dezinfectante se numără printre produsele esențiale în spitale.  Companiile auto McLaren și Nissan, Dyson, Airbus, Vauxhall, Jaguar Land Rover, Renishaw și JCB  personal și spații penru producția de materiale necesare în această perioadă.

The British Honey Company, care produce miere, gin, rom și alte băuturi spirtoase, a declarat că va folosi capacitatea de rezervă în distileria din Worminghall, Buckinghamshire, pentru a produce dezinfectant de mână.

„După aprobarea cererii noastre la HMRC pentru producerea alcoolului denaturat, echipa noastră de distilare de experți a lucrat alături de microbiologul nostru intern și de un chimist de la Universitatea Oxford pentru a dezvolta și fabrica acest nou produs.”

Unii distilatori de gin , precum și compania de bere Brewdog s-au oferit să producă și ei gel dezinfectant și alcool sanitar. Atât Brewdog cât și compania britanică de miere calcă  pe urmele companiei franceze de produse de lux LVMH, care a început să producă gel dezinfectant la fabricile sale Christian Dior, Guerlain și Givenchy, pentru distribuirea în spitalele franceze care luptă împotriva focarului de coronavirus din țară.

Compania Pernod Ricard face demersuri similare în SUA și livrează alcool și pentru produse sanitare, prin intermediul brandului său Absolut Vodka.

Nivea a demarat producția de dezinfectanți de calitate medicală pentru a sprijini lupta împotriva pandemiei în Europa, a declarat joi firma germană de bunuri de consum, oferind să livreze 500 de tone spitalelor și serviciilor publice.

În mod similar, casa de modă Zara, deținută de compania spaniolă Inditex, s-a angajat să folosească rețeaua sa globală pentru a produce articole precum măști chirurgicale. Aceasta a spus că a donat deja 10.000 de măști și alte 300.000 urmau să fie trimise până la sfârșitul săptămânii.

Dar, în timp ce unele companii sunt în curs de redresare sau folosesc capacitatea de rezervă pentru a ajuta la limitarea răspândirii virusului sau pentru a trata bolnavii, altele au suficiente pe farfuria lor doar încercând să rămână la linie.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii