Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Companiile aeriene din SUA nu își vor obliga pasagerii să poarte măști

Cele mai mari trei companii aeriene din Statele Unite și-au instruit echipajele de cabină să nu își oblige pasagerii să se supună noilor reguli referitoare la purtarea măștilor în avion, ci doar să îi încurajeze în acest sens, informează Reuters.
 aboneaza-te
american_airlines.jpg

American Airlines Group, Delta Air Lines și United Airlines le-au comunicat angajaților, pe de altă parte, că pot refuza îmbarcarea persoanelor care nu dispun de măști.

„Odată în avion și dincolo de poarta de îmbarcare, politica de purtare a măștilor devine mai îngăduitoare. Rolul însoțitorului de zbor este informativ, nu de obligare, în ceea ce privește politica de acoperire a feței,” le-a comunicat American Airlines piloților săi.

Cele trei companii aeriene oferă și excepții de la regulă, pentru copii și pentru persoane cu probleme de sănătate sau cu dizabilități, precum și atunci când oamenii mănâncă sau beau.

„Dacă pasagerul alege totuși să nu poarte mască din alte motive, vă rugăm să îi încurajați să se alinieze, dar situația nu trebuie să escaladeze”, se arată într-un mesaj American Airlines trimis către personalul de zbor, conform Reuters.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii