Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Companiile aeriene anunță reduceri de aproape 50% pentru biletele de avion

Vrei să mergi în țări îndepărtate, dar nu ți-ai cumpărat încă biletul de avion? Companiile aeriene de linie încep promoțiile de toamnă și afișează prețuri mai mici cu aproape 50% din valoarea inițială.
avion_vacanta_aeroport.jpg

Așa că, cei care nu și-au rezervat încă vacanțele pentru lunile următoare sau pentru primăvara lui 2017 au acum șansa să profite de reduceri semnificative către destinații precum India, Africa de Sud, China, Columbia, Brazilia, insulele din Caraibe, SUA, Canada și multe alte țări.

Air France KLM tocmai a anunțat o promoție ce include peste 90 de destinații reduse cu până la 45% din prețul biletului de avion. Prețul unui zbor către Asia și Africa începe de la 499 euro, către Caraibe și Oceanul Indian, de la 598 euro, iar către America de Nord, de la 585 euro.

Destinațiile-vedetă sunt cele din America Centrală și de Sud, pasagerii având acces la prețuri precum 598 euro pentru Panama sau 599 euro pentru Bogota. Amsterdam (de la 129 euro), Paris (de la 169 euro) și Stockholm (de la 159 euro) se regăsesc și ele în ofertă.

Perioada promoțională începe pe 25 august și se va încheia pe 14 septembrie 2016. Pentru destinațiile europene, călătoria poate fi efectuată până pe 31 martie 2017, iar pentru restul destinațiilor, până pe 30 iunie 2017. Prețurile reduse nu sunt disponibile în perioada sărbătorilor de iarnă.

Aceste campanii de reduceri sunt aplicate de toate companiile aeriene de linie, în anumite perioade și rivalziează, deseori, cu prețurile practicate de companiile aeriene low cost.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii