Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Companiile aeriene anunță prețuri reduse la biletele către destinații îndepărtate din Asia, America și Africa

Românii care vor să zboare ieftin în Europa, Asia, America sau Africa, pot profita de ultimele oferte pe care le afișează companiile aeriene.
avion_vacanta_aeroport.jpg

De exemplu, dacă urmăriți KLM, Alitalia sau Airfrance și doriți să cumpărați bilete până la mijlocul lui septembrie, puteți zbura dus-întors la Roma, Amsterdam sau Stockholm cu mai puţin de 130 euro, respectiv New York sau Montreal cu circa 600 euro, potrivit datelor Paravion.

Așadar, Alitalia are promoții valabile până pe 19 septembrie. Un zbor de linie dus-întors până la Roma, cu taxe de aeroport incluse, ajunge la 92 euro, în timp ce călătoriile dus-întors spre Milano, Napoli, Veneţia, Verona sau Bologna încep de la 123 euro, cu taxele de aeroport incluse.

Cei care îşi planifică zboruri către alte detinaţii europene, din Franţa, Olanda, Suedia, Germania sau Marea Britanie, pot profita de preţurile promoţionale din ofertele KLM şi Air France, valabile până la 15 septembrie. Astfel, pot zbura cu Air France până la Paris cu 160 euro (bilet dus-întors, cu taxe de aeroport incluse), sau cu KLM până la Hamburg şi Stockholm cu 137 euro pentru un bilet tur-retur, cu taxe incluse.

“Călătoriile au devenit o obişnuinţă pentru turiştii români, iar companiile aeriene de linie au grijă să vină în permanenţă cu zboruri accesibile, care ţin cont de preferinţele călătorilor. Septembrie este o lună foarte bună pentru vânzările de bilete. Vine imediat după perioada estivală, turiştii au apetitul concediului abia încheiat, iar dacă găsesc o ofertă accesibilă spre o destinaţie din lista lor de preferinţe, o vor rezerva”, declară Remus Vișan, directorul general Paravion.

De asemenea, zborurile Alitalia dus-întors către Casablanca, cel mai mare oraș și port al Marocului, pornesc de la 240 euro, spre Beijing – de la circa 500 euro pentru un bilet dus-întors, în timp ce un zbor dus-întors cu destinația Rio de Janeiro costă circa 670 euro.

Air France are în oferta de septembrie, valabilă până la data de 15 a lunii, în limita locurilor disponibile, destinații precum Tokyo, Bangkok, Kuala Lumpur, New York, Montreal sau Punta Cana, cu prețuri între 500 și 740 euro pentru bilete dus-întors, cu taxe de aeroport incluse.

Printre destinațiile din afara Europei cu prețuri promoționale la KLM, valabile tot până la 15 septembrie, sunt Shanghai, Manila, Bali, Miami, Toronto, San Francisco, Zanzibar sau Kilimajaro, cu bilete dus-întors între 480 și 680 euro de persoană.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii