FacebookTwitterLinkedIn

Grupul FlorideLux.ro, care operează magazinele online www.floridelux.ro, www.cosuridelux.ro www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, dar şi florăriile offline FlorideLux, estimează că tichetul mediu de comandă în mediul corporate va fi de 200 de lei, în timp ce persoanele fizice vor aloca până la 450 de lei pe cadourile de Paște.

“Piața locală de cadouri oferite cu ocazia Sărbătorilor Pascale va atinge suma de 600.000 de euro, în acest an. Companiile vor aloca bugete mai mici pentru darurile de Paște, pe fondul perioadei 1 – 5 mai, care va fi liberă”, a declarat Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

În ceea ce privește vânzările realizate de magazinele online din grupul condus de Marius Dosinescu, acestea vor ajunge la 30.000 de euro și vor proveni în proporție de 40% de pe FlorideLux.ro, iar în proporție de 60% de pe CosurideLux.ro.

De asemenea, potrivit acestuia, persoanele fizice preferă să cumpere aranjamente florale cu ocazia Paștelui, în timp ce companiile optează pentru coșurile cadou.

Grupul FlorideLux.ro are o ofertă variată de cadouri pentru sărbătoarea Paștelui, printre care şi un aranjament special pentru acest an.

“Pe zona de floristică am creat un aranjament deosebit în acest an, un iepuraș din crizanteme albe și mov, cu codiță din puf, așezat într-un decor de primăvară, cu flori de sezon, păsări, gărgărițe, fluturi, mușchi natural de copac și iarbă. Prețul acestuia este de 439 de lei”, a conchis Dosinescu.