Cautare
, Contributor

Forbes Staff

Tech |
|

Compania Zitec a înregistrat o cifră de afaceri de 7 mil. euro în 2019 și o creștere de 34% față de 2018

Zitec, companie specializată în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală, a înregistrat o cifră de afaceri de 7 milioane de euro în 2019 și o creștere de 34% față de 2018.
Alexandru Lapusan_Zitec

Anul trecut, Zitec a finalizat dezvoltarea celui de-al doilea produs propriu din portofoliu Mirro, o aplicație care ajută companiile să crească performanța echipelor. Lansată în mai 2019, în urma unei investiții de peste 1 milion de euro, aplicația pune accentul atât pe performanța individuală, cât și de echipă, urmărind eficiența colaborării, precum și parcursul unui angajat încă din momentul în care se alătură organizației. Mirro are o interfață intuitivă, fiind o soluție Software as a Service (SaaS) care nu necesită instalare, și care este accesibilă direct din browser.

În anul 2019 divizia de Digital Marketing a înregistrat afaceri totale de 770.000 euro, triplu față de anul anterior. În luna septembrie, Zitec a preluat echipele și portofoliile agențiilor Bright și Symbolic, două companii de web-design, e-commerce, dezvoltare software și marketing digital, care au înregistrat în 2018 o cifră de afaceri cumulată de 450.000 euro.

De asemenea, Zitec a devenit singura companie românească partener oficial al unora dintre cele mai importante platforme de e-commerce la nivel mondial Magento și VTEX. În ceea ce privește segmentul de soluții Cloud, dezvoltate atât de Microsoft cât și de Google, Zitec a înregistrat o creștere de 68% în 2019, comparativ cu anul anterior, atingând valoarea de 600.000 euro.

„În 2019, ne-am concentrat eforturile pe diversificarea serviciilor pe care le oferim clienților noștri atât din România, cât și din străinătate, precum și pe mărirea portofoliului de clienți, lucru care se reflectă în creșterea înregistrată anul trecut. Vom continua și anul acesta investițiile în dezvoltarea produselor proprii Zitec, dar și în consolidarea poziției noastre pe piața soluțiilor de digital marketing. Totodată, parteneriatele pe care le-am încheiat anul trecut cu cele mai importante platforme pentru e-commerce ne întăresc poziția de partener strategic al clienților noștri din industria comerțului online”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și Co-Fondator Zitec.

Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și servicii de digital marketing.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii