Cautare
, Contributor

Bani și Investiţii |
|

Compania VTEX va investi 10 milioane de euro în regiune şi va angaja 30 de persoane în România

Compania VTEX, ce oferă soluții de comerţ, marketplace şi Order Management System (OMS), va investi 10 milioane de euro, în următorii doi ani în regiune și va angaja 30 de persoane în România.  
Cristi_MOVILA - Growth Leader pentru Europa Centrala si de Est la VTEX (003)

VTEX, prima şi singura soluţie complet integrată  de comerţ, marketplace şi Order Management System (OMS) din lume, va investi 10 milioane de euro, în următorii doi ani, în dezvoltarea regiunii coordonate din România. Pentru anul în curs, VTEX are în plan investiţii de peste 3 milioane de euro, în timp ce, în 2020, bugetul de investiţii a fost de 1,5 milioane de dolari”, a anunțat compania luni, 25 ianuarie.

Investiţiile au în vedere dezvoltarea hub-ului din România care vor servi atât piaţa locală, cât şi piețele din Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria şi Grecia. În ceea ce privește echipa, VTEX intenţionează să extindă echipa de la 15 angajaţi la 45, pana la finalul anului.

Implementăm în România şi în regiune cea mai complexă şi completă platformă pentru comerţul online, într-o perioadă în care tot mai mulţi business owners înţeleg că ecommerce este <<the way to go>> şi marketplace-urile online fac parte din planurile lor imediate. Pe termen mediu, ne-am propus ca VTEX să fie lider de piaţă în România şi un jucător important în regiune, primul brand la care te gândeşti atunci când vrei să dezvolţi un business solid sau să faci trecerea eficientă şi rapidă în online”, spune Cristi Movilă, growth leader, Eastern Europe la  VTEX.

În prezent, VTEX are 21 de clienţi în regiunea coordonată din România. În 2021, compania estimează un portofoliu total de peste 50 de clienţi în regiune.

Pandemia a schimbat radical perspectivele şi dorinţele pieţei şi toţi jucătorii din comerţ au realizat cât de important este să fie şi online. Mulţi au intrat, în 2020, pentru prima oară în această zonă, alături de VTEX, reuşind implementări extrem de rapide pe platforma VTEX, o soluţie pentru viitorul comerţului, care este despre colaborare, folosirea avantajelor marketplace-ului şi oferirea de experienţe inegalabile clienţilor”, spune Cristi Movilă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii