Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Burse |
|

Compania Visual Fan, care deține brandul Allview, intră luni la tranzacționare pe piața AeRO

Listarea Visual Fan, care deține brandul Allview, vine după încheierea unui plasament privat din 23 aprilie, prin care a atras 15,5 milioane de lei de la investitorii din piața de capital.  
Lucian Peticila - CEO Allview

Compania Visual Fan, care deține brandul Allview, intră luni la tranzacționare pe piața AeRO, segmentul de acțiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacționar, sub simbolul bursier ALW. 

Listrea vine după încheierea unui plasament privat derulat în 23 aprilie, în cadrul căreia au fost vândute către 161 de investitori un număr de 111.100 acțiuni la un preț de 140 lei/acțiune. Astfel, Visual Fan ridică o capitalizare anticipată de 155,5 milioane de lei. 

Motivele pentru care compania a ales să se listeze la bursă pot fi regăsite aici. 

Producătorul de dispozitive electronice Allview a înregistrat, în 2020, o cifră de afaceri de peste 82,75 milioane de euro (404,61 milioane de lei), cea mai mare din istoria de 19 de ani a companiei. Profitul net al companiei a fost de 4,88 milioane de euro (23,86 milioane de lei), după ce pandemia de coronavirus a declanșat o creștere a vânzărilor pentru echipamentele electronice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii