Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Compania românească Metaminds, selectată pentru al doilea an consecutiv în topul afacerilor cu cea mai rapidă creștere din Europa

Metaminds, companie românească specializată în integrarea soluțiilor de securitate cibernetică și a arhitecturilor complexe din domeniul IT, a fost inclusă de către Financial Times, pentru al doilea an consecutiv, în clasamentul celor mai performante 1.000 de companii din Europa din punct de vedere al ritmului de creștere.
Crestere_Economica.jpg

Metaminds reprezintă România alături de alte 5 companii, fiind selectată de prestigioasa publicație în urma unui proces riguros de identificare a zeci de mii de companii europene cu o ascensiune rapidă și cu o evoluție organică a veniturilor în perioada 2016-2019.

Compania a avut o creștere de 349,7% a cifrei de afaceri în perioada 2016-2019, conform analizelor Financial Times.   

„Suntem mândri să ne aflăm alături de companiile care excelează în Europa, în viziunea Financial Times. Recunoașterea primită are pentru noi și alte valențe puternice, reprezentând o demonstrație de forță a talentului României în tehnologie și inovație. Performăm într-un domeniu care are puterea de a schimba profund societatea și mediul de business, transformarea digitală fiind o direcție strategică cu o contribuție vitală în evoluția noastră ca țară”, declară Andrei Cruceru, CEO Metaminds. 

Topul FT 1000 publicat de Financial Times se află la a cincea ediție și, alături de compania de cercetare Statista, stabilește clasamentul companiilor din Europa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii