Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Auto |
|

Compania românească Lektri.co lansează o nouă stație de încărcare pentru clienții rezidențiali și business

Noua stație de încărcare SVIK, cu integrare smart home și o interfață prietenoasă poate fi instalată atât în spații private, cât și în spații publice.
LEKTRI.CO SVIK_4.1[3065]

Stația de încărcare este produsă în România, oferă un preț accesibil și diverse funcții menite să faciliteze procesul de încărcare, alături de posibilitatea de monetizare, prin integrare în rețeaua LEKTRIfy.

„Noua stație este gândită să fie foarte accesibilă pentru clientul rezidențial, dar și businessurilor care doresc să ofere astfel de beneficii angajaților ori parcările private. Mai mult, prin intermediul serviciului de public sharing al stației, această achiziție poate aduce clientului și câștiguri financiare. Diferențele față de alte modele constau în simplitatea produsului, ce poate fi caracterizat ca un gadget pentru home automation, care respectă toate standardele și certificările legislative și este foarte accesibil”, a declarat Claudiu Suma, CEO Lektri.co.

SVIK poate fi conectat la WiFi prin intermediul aplicației dedicate, care oferă acces la multe funcții, inclusiv pornirea/oprirea încărcării de la distanță, setarea curentului de încărcare, programarea în anumite intervale orare, setarea luminozității și adaptarea dinamică a puterii de încărcare (Load Balancing). De asemenea, stația poate fi integrată în rețeaua LEKTRIfy care înregistrează în prezent peste 300 puncte de încărcare la nivel european.

Stația este al treilea model de încărcător conceput și produs de companie, care își propune să producă un volum lunar de peste 1.000 de unități destinate piețelor cu o densitate mare de vehicule electrice.

Lektri.co a fost înființată în 2018 la Timișoara. Compania este un brand al grupului SafeFleet, cu activități în industria mobilității și oferă soluții de încărcare a mașinilor electrice pentru utilizatorii casnici, companii care doresc să implementeze stații de încărcare pentru angajați și domeniile HORECA și retail. Stațiile de încărcare produse de companie sunt utilizate în România, Serbia, Polonia, Germania, Franța și Italia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii