FacebookTwitterLinkedIn

DocProcess îl numește pe  Patrice Vidal în funcția de Senior Vice-President Sales & Marketing pentru Europa de Vest. El deține o experiență de 28 de ani în cadrul furnizorului de tehnologie Xerox.

Îi urăm bun-venit lui Patrice în echipa DocProcess și suntem convinși că împreună vom crește cota de piață a companiei în Franța și în general în Europa de Vest. Încă de la începutul anului ne-am propus să continuăm să ne construim o echipă de top prin aducerea în cadrul companiei a celor mai buni specialiști, atât în România cât și în celelalte piețe în care activăm. Patrice este un profesionist desăvârșit, cu o experiență managerială  bogată,  care deține cunoștințe remarcabile pentru a promova produsele și serviciile DocProcess la cele mai înalte standarde,” a declarat Liviu Apolozan, Președinte și VP Strategie, DocProcess.

Înainte de a se alătura DocProcess, Patrice Vidal deținut în cadrul Xerox mai multe funcții de conducere în departamentele de vânzări și marketing, rolul anterior celui din DocProcess fiind de Vicepreședinte al companiei pentru Europa de Nord, Centrală și de Est. Acesta a condus operațiunile de vânzări și marketing din 12 țări. 

Patrice Vidal va fi responsabil de atragerea de noi clienți și dezvoltarea de noi parteneriate în Europa de Vest. 

DocProcess a deschis biroul din Paris anul trecut, în luna aprilie. În Franța, compania mai deține un birou în Grenoble, deschis în 2018 și unde activează un centru de cercetare și dezvoltare. Anul acesta, în aprilie, compania a deschis un birou în USA, în Austin (Texas) sub conducerea lui Salim Sunderji, Group CEO DocProcess.