Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Compania Miele, cifră de afaceri de 3,49 miliarde de euro

Compania producătoare de echipamente electrocasnice Miele a înregistrat cea mai mare creștere a vânzărilor din ultimii 10 ani, precum și cel mai mare număr de angajați.
Miele_masina de spalat_W1

În anul fiscal 2014-2015, încheiat la 30 iunie 2015, Miele a înregistrat o cifră de afaceri de 3,49 miliarde de euro, în creștere cu 8,3% de la an la an, iar numărul de angajați a ajuns la 17.741. În același timp, investițiile totale ale companiei s-au ridicat la 150 de milioane de euro.

Pentru anul fiscal 2015-2016, Miele anticipează menținerea trendului pozitiv de creștere atât pentru cifra de afaceri, cât și la nivelul unităților vândute: „Cu produsele noastre și conceptele de marketing, suntem în măsură să creștem și mai mult cota de piață globală, chiar și în fața unei competiții mai acerbe”, spune Dr. Markus Miele, director executiv și coproprietar al companiei de familie Miele, fondată în 1899.

La 30 iunie 2015, numărul total al angajaților Miele era de 17.741, în creștere cu 81 de persoane, comparativ cu anul financiar anterior. Din totalul angajaților, 10.346 lucrează în Germania.

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreţinere a rufelor; maşini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreţinere a rufelor şi maşini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale şi de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL şi-a deschis porţile şi în România, una dintre principalele ţări din Europa de Sud-Est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor Miele la nivel global.

VEZI UNDE A FOST DESCHIS CEL MAI NOU MAGAZIN MIELE

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii