Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Compania Maersk va disponibiliza o parte din angajați

Într-un proces de restructurare, compania Maersk a anunțat marți că va disponibiliza o treime din personalul său în timp ce va încerca să-și integreze companiile de transport maritim de containere și logistică terestră.
 aboneaza-te
maersk

Într-un proces de restructurare, compania Maersk a anunțat marți că va disponibiliza o treime din personalul său în timp ce va încerca să-și integreze companiile de transport maritim de containere și logistică terestră, informează Reuters.

O purtătoare de cuvânt a Maersk a spus că între 26.000 și 27.000 de angajați din numărul total de 80.000 de angajați ai Maersk vor fi afectați de restructurare.

Maersk, gigantul din lumea transportului maritim care manipulează aproximativ unul din cinci containere în întreaga lume, a fost presată de investitori pentru a accelera transformarea sa dintr-un conglomerat dificil, dar s-a dovedit a fi rezistentă în fața pandemiei COVID-19.

Reducerile de costuri și restabilirea orientărilor mai optimiste de luna trecută au contribuit la dublarea prețului acțiunilor sale din martie, iar acțiunile au fost tranzacționate cu o creștere de 0,9%, ajungând la 9.652 coroane.

În 2017, compania și-a vândut activele de petrol și gaze naturale către compania Total ca parte a eforturilor sale de a se focusa mai mult pe activitatea sa de logistică și containere, atât pe apă, dar și pe uscat.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii