Cautare
, Contributor

IT |
|

Compania Life is Hard a investit 250.000 de euro într-o platformă software de gestionare a afacerii

Compania clujeană Life is Hard a lansat softul de management al afacerii, cu un preț lunar care începe de la 14 euro.
Erik Barna

Platforma online eOkey este destinată dezvoltării mediului de afaceri sănătos și profesionist în România, iar conceperea ei a presupus o durată de aproximativ doi ani și o investiție de peste 250.000 de euro din partea companiei.

„Aceste eforturi au fot făcute pentru că mediul de afaceri românesc nu a avut, până acum, acces la o soluție software performantă de management al afacerii care să permită menținerea costurilor la un nivel accesibil și pentru micii întreprinzători”, a declarat Erik Barna, CEO-ul companiei Life is Hard.

Concret, eOkey este o platformă de gestionare în Cloud a afacerii, destinată micilor antreprenori (PFA, SRL-D) și microîntreprinderilor (SRL-uri cu până la 50 de angajați), al cărei scop este să gestioneze și să organizeze optim procesele și resursele dintr-o firmă, prin uneltele sofrware pe care le oferă spre utilizare.

Platforma are ca scop gestionarea și eficientizarea a patru tipuri de resurse, și anume bani, angajați, clienți și timp, ajutând proprietarii de business și, implicit, pe angajații acestora, să își organizeze activitatea muilt mai eficient. Aplicația organizează și automatizează o parte importantă a afacerii, permițând accesul în timp real la informații despre activitățile de business.

eOkey poate fi accesată online, pe bază de abonament lunar, fiind oferită gratuit spre utilizare pentru PFA-uri și SRL-D-uri.

La începutul lunii decembrie, Life is Hard a devenit prima companie producătoare de software listată la bursă. 

Conform informațiilor furnizare de Ministerul de Finanțe, în 2014, Life is Hard a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 4 milioane de lei și un profit de peste 725.000 lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii