Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Gadget |
|

Compania japoneză Nintendo reduce estimările privind vânzările consolelor Switch

Nintendo se așteaptă acum la vânzări mai mici cu 1,5 milioane de unități pentru anul fiscal 2021, decât estimase inițial.   
jocuri video gamer

Compania japoneză a micșorat cu 1,5 milioane de unități estimările privind vânzările de Switch pentru perioada aprilie 2021 – martie 2022. 

Nintendo se așteaptă ca vânzările să se oprească la 24 de milioane de unități, în loc de 25,5 milioane de unități, din cauza crizei globale de cipuri, dar și a efectelor extinse ale pandemiei COVID-19.

Până acum, Nintendo a vândut 92,84 milioane de console Switch și are șanse să depășească, chiar în următorul trimestru, vânzările totale ale consolei Wii, care s-a oprit la 101,63 milioane de exemplare. Cu toate acestea, pentru a deveni cea mai de succes consolă Nintendo, Switch ar trebui să întreacă numărul de peste 154 de milioane de exemplare în care s-a vândut modelul DS.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii