FacebookTwitterLinkedIn

Compania a înregistrat anul trecut afaceri de peste 7 milioane de euro, în creștere cu 18,5% față de anul anterior și un profit de un milion de euro, în creștere cu 38,5% față de 2012.

Hofigal a fost înființată în anul 1990 și unul dinre cei mai mari furnizori de produse naturale din România, având în prezent un portofoliu de aproximativ 400 de produse, din care circa 70 de branduri brevetate la nivel internațional.

Compania dispune de o serie de active precum terenuri, utilaje și clădiri. ,,Hofigal a reușit să crească în timp cu resurse financiare proprii și fără a acumula datorii către banci și terți. Totodată, brevetele reprezintă o resursă extrem de importantă a companiei, având în vedere că un singur brevet Hofigal valorează cel puțin 900.000 euro.”, a declarat avocatul Maria Ilie, reprezentant al acționarului vânzător.

Invesitorul care va prelua pachetul de active scos la vânzare va dobândi calitatea și drepturile legale asupra a încă 10 societăți comerciale în care Hofigal este acționar și care au în patrimoniu sute de hectare, utilaje de producție, complexe de terapie naturală, potrivit anunțului făcut de proprietarii companiei.