FacebookTwitterLinkedIn

Dr. Fischer Dental, unul dintre cei mai importanți jucători din piața de tehnică dentară din România, a reușit să atragă 5,13 milioane de lei, în cadrul unui plasament privat de acțiuni.

În plasamentul privat au fost oferite spre vânzare un număr de 900.936 de acțiuni, cu prețul final stabilit în ofertă de 5,7 lei/acțiune. Majoritatea subscrierilor au fost efectuate pe platforma online de tranzacționare TradeVille.

Compania face demersuri pentru listarea acțiunilor sale pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București, pe piața AeRO.

„Cu ajutorul acestei finanţări avem în plan extinderea pe pieţele externe, începând cu înfiinţarea unui punct de lucru în Germania, anul viitor. Ne dorim să devenim unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de tehnică dentară de pe piaţa europeană. Avem în spate o experienţă de 25 de ani, suntem deja prezenţi în 10 ţări din Europa şi America, iar piața pe care acţionăm are un mare potenţial de creştere, atât în România, cât și pe plan global”, a declarat Dr. Antoaneta Fischer, fondatoarea Dr. Fischer Dental

Fondurile atrase vor fi folosite pentru înființarea unui punct de lucru (laborator de tehnică dentară) în Germania, precum și stabilirea unor puncte mobile de servicii în România.