Cautare
, Contributor

Lideri |
|

Compania de training EXEC-EDU își extinde activitatea

Compania de training EXEC-EDU a lansat un nou site își extinde rolul în piața de training printr-o linie de workshopuri și evenimente de well-being și dezvoltare personală.
shutterstock_133608929

EXEC-EDU, divizia de training a ASEBUSS, își extinde activitatea în piața de training, mizând pe competențele de business, energia și starea de bine a managerilor, liderilor și antreprenorilor. Mai exact, și-a completat portofoliul de programe de management și leadership, cu o linie de workshopuri și evenimente de well-being și dezvoltare personală.

La momentul actual, portofoliul de programe EXEC-EDU include două direcții. Prima este „Antrenăm competențe”, care cuprinde peste 40 de programe standard, unele complexe de 4-6 luni, altele intensive de 1-2 zile, pe subiecte de nișă. Cea de-a doua, „Antrenăm starea de bine”, este reprezentată prin cursuri de well being și dezvoltare personală, pe teme diverse: de la managementul stresului și lifestyle management, la cursuri de nutriție, corectarea posturii la birou și dimensiunea de autocunoaștere și branding personal.

Cursurile sunt predate de 30 de profesori, traineri și experți.  De asemenea, EXEC-EDU dezvoltă și programe personalizate pentru companii.

„Succesul înregistrat în cei 10 ani de existență EXEC-EDU este rezultatul atenției personalizate pe care o acordăm liderilor și echipelor acestora  și a pasiunii cu care-i susținem,  pe termen lung, în obținerea rezultatelor pe care și le propun. Ne dorim ca ei să aibă succes, dar în același timp să se simtă împliniți. De aceea, îi acompaniem în demersurile de îmbunătățire a performanțelor, de conturare a strategiei personale și dezvoltare a energiei printr-o viață sănătoasă din punct de vedere fizic, emoțional, spiritual și mental”, a declarat prof. dr. Lavinia Rasca, Director general EXEC-EDU.

Până în prezent, 10.000 de manageri, antreprenori și lideri din 2.000 de companii au participat la cursurile EXEC-EDU. Compania aniversează 10 ani de existență și a lansat un nou portal, realizat de 2bcom Think Team, agenție specializată în servicii digitale complete.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii