Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Compania de tech Life Is Hard intenționează să achiziționeze 100% din pachetul de acțiuni al Innobyte

Life Is Hard, companie listată la Bursa de Valori București, a convocat Adunarea Generală a Acționarilor pentru a aproba intenția companiei de a achiziționa 100% din pachetul de acțiuni al firmei Innobyte, unul din principalii jucători pe piața de ecommerce din România.
Catalin Chis

Cele două companii intră în etapa de due diligence.

Termenii tranzactiei vor fi definiți în perioada de due diligence de către acționarii Innobyte și Consiliul de Administrație al Life Is Hard, condus de antreprenorul Cătălin Chiș, care deține și pachetul majoritar de acțiuni al companiei.

Așa cum am anunțat în 2020, Life Is Hard|Work Soft a început un proces activ de consolidare a fundamentului său de creștere pentru anii următori, astfel încât să devină un partener cu relevanță majoră pe zona de digitalizare pentru companiile și comunitățile din România. Complementaritatea și viziunea comună de creștere pe care le avem cu Innobyte stau la baza discuțiilor pe care le derulăm și sunt premise importante pentru a continua dezvoltarea companiilor noastre într-o formulă comună”, spune Cătălin Chiș.

După realizarea tranzacției, actualii acționari ai Innobyte urmează să dețină acțiuni în cadrul Life Is Hard, iar echipa de management va rămâne în continuare implicată în dezvoltarea afacerii ecommerce, în rol operațional. În acest moment, compania Innobyte este condusă de către Cătălin Șomfălean și Cătălin Bordei, ambii fiind acționari și deținând funcția de Managing Partners.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii