Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Compania de curierat DPD România a fost ţinta unui atac de tip phishing

Compania de curierat DPD România a anunţat că a fost ţinta unui atac de tip phishing. Mai mulţi clienţi au primit un mesaj prin care erau îndemnaţi să îşi modifice datele livrării.  
atac cibernetic

Compania de curierat DPD România a fost ţinta unui atac de tip phishing miercuri, 18 august. Mai mulţi clienţi au primit un mesaj prin e-mail, expediat de la o adresă fără vreo legătură cu „@dpd.ro”, prin care erau îndemnaţi să îşi modifice datele livrării accesând un link-capcană”, a anunțat compania.

Atacul de tip phishing este o formă de infracţiune online, prin care hackerii folosesc e-mailuri, mesaje SMS, mesaje pe reţele sociale sau în jocuri video, pentru a determina persoanele să le ofere informaţii personale.

Luăm foarte în serios acest tip de eveniment şi îi încurajăm pe toţi membrii comunităţii DPD România să rămână atenţi la astfel de încercări, cum ar fi phishing-ul, pe care, din păcate, nu le putem controla. Depunem toate eforturile pentru a lupta împotriva oricăror încercări de fraudă”, a declarat Valentina Ionescu, IT, business development & project manager DPD România.

Compania de curierat DPD România, parte din DPDgroup, lider european în livrări rutiere, este activă pe piaţa locală din 2008, după preluarea Pegasus Courier.  

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii