Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Compania de construcții Maristar a semnat contractul de reabilitare a podului peste brațul Borcea, proiect de 67,7 mil.lei

Compania românească de construcții Maristar a semnat contractul de reabilitare a podului peste brațul Borcea, cu o valoare de 67,7 milioane de lei.
George Vlasie_Maristar

Maristar a semnat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) contractul pentru „Realizarea lucrărilor de Reabilitare a Podului peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680”, în valoare de 67.753.035,18 Lei fără TVA.

Reabilitarea podului peste brațul Borcea va fi finanțată din fonduri europene nerambursabile. Durata contractului este de 24 luni pentru perioada de execuție a lucrărilor și de 60 de luni pentru perioada de garanție.

“Investițiile în infrastructură se intensifică și vor contribui la creșterea siguranței și fluidizării traficului pe drumurile publice. Podul de la Cernavodă și cel peste brațul Borcea sunt puncte strategice pe autostrada A2, iar modernizarea lor va aduce calea de rulare la un nivel european. Vom continua să ne extindem pe segmentul de infrastructură, având experiența tehnică pentru a derula proiecte complexe cum sunt cele de reabilitare și construcție de poduri”, a declarat George Vlasie, directorul general Maristar.

Podul peste brațul Borcea are o lungime de 970 de metri.

Maristar este o companie românească de construcții, cu 14 ani de experiență, care a derulat peste 100 de proiecte civile, industriale și de infrastructură. Compania deține o flotă de peste 100 de utilaje și echipamente cu care poate derula proiecte de anvergură ca antreprenor general.

În 2020, Maristar a înregistrat o cifră de afaceri de 141 de milioane de lei, în creștere cu 30% față de anul precedent, în principal datorită dezvoltării activității pe lucrările de infrastructură.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii