Cautare
, Staff

Auto |
|

Compania Autonom, fondată de frații Ștefan, a primit un împrumut de 5 milioane de euro de la BERD

Autonom, companie specializată în servicii de închirieri auto, fondată de antreprenorii Marius și Dan Ștefan, a primit un împrumut de 5 milioane de euro de la BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare), care va fi folosit pentru extinderea flotei auto, potrivit unui anunț al Băncii.
040 MP antreprenori Autonom Services

Acordul de împrumut a fost semnat de către președintele BERD, Suma Chakrabarti și cofondatorul companiei Autonom, Marius Ștefan.

Autonom, companie înființată în 2006 de către frații Marius și Dan Ștefan, are acum o rețea de 45 de centre de închiriere de mașini în România, are filiale în Ungaria și Serbia și un total de 8.000 de vehicule. Compania oferă, de asemenea, servicii de gestionare a parcului auto și leasing complet.

Împrumutul BERD va permite companiei să își extindă flota de autoturisme pentru a răspunde cererii în creștere de pe piață.

De asemenea, Autonom a intrat în programul Blue Ribbon al BERD, care oferă consultanță și finanțare pentru companii cu potențial ridicat de creștere. Acesta include 30 de companii din 20 de țări, iar Autonom este prima companie din România care a intrat în acest program.

Autonom a avut o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de lei în 2017, în creștere cu 20% față de anul anterior, conform datelor raportate la Ministerul de Finanțe.

Până în prezent, BERD a investit aproape 8 miliarde de dolari în România, în peste 400 de proiecte. Doar în 2017, investițiile BERD în România s-au ridicat la 550 de milioane de dolari.

Citește și: Autonomie de business. Ce legătură este între cărți și un business de închiriere de autoturisme care avansează cu două cifre, de la an la an?

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii