FacebookTwitterLinkedIn

Centrul commercial ParkLake reprezintă o investiţie totală de 180 de milioane de Euro şi urmează să fie inaugurat în 2016. Centrul comercial are o suprafaţa totală închiriabilă de 70.000 m2 cu peste 200 de magazine şi parcare subterană de 2.600 de locuri. În acest moment, au fost semnate și/sau angajate contracte pentru peste 70% din suprafaţa totală închiriabilă.

Prin acest contract, compania de construcţii Strabag va fi responsabilă pentru continuarea construcţiei centrului comercial pe perioada anului viitor.

“Contractul semnat cu Strabag asigură calitatea şi garanţia continuării dezvoltării proiectului în termenul pe care ni l-am propus. Compania de renume mondial va lucra pe șantier pe perioada următorului an pentru a finaliza în întregime lucrările structurale, garantând, în acelaşi timp, implementarea în condiţii excelente ale proceselor de protecţie a mediului şi de siguranţă şi sănătate”, a spus Ingo Nissen, Managing Director al Sonae Sierra în Romania, responsabil pentru dezvoltare.

La rândul său, David Sharkey, CEO Caelum Development, a mai precizat că “acest contract cu Strabag ne oferă condiţiile optime pentru a continua construcţia centrului comercial conform cu inaugurarea planificată pentru anul 2016. În acelaşi timp, înregistrăm progrese în ceea ce priveşte închirierea spaţiilor din cadrul centrului comercial şi ne așteptăm să putem oferi curând vești în acest sens.”

“Ne bucurăm să luăm parte la acest proiect unic care va consolida prezenţa Strabag pe piaţa de construcţii din România și să oferim un nou exemplu de calitate a lucrărilor noastre. Ne angajăm, împreună cu partenerii joint-venture-ului, să transformăm ParkLake într-un exemplu de dezvoltare în Bucureşti şi să construim fundația și structura de calitate pentru un centru comercial de succes”, a spus şi Johann Pölzl, managerul de subdivizie Strabag responsabil pentru România.