FacebookTwitterLinkedIn

„Bursa de Valori Bucureşti (BVB) vă invită joi, 29 iulie, la deschiderea oficială a şedinţei de tranzacţionare cu ocazia debutului companiei Arctic Stream pe piaţa AeRO a bursei. Arctic Stream este un integrator de infrastructura şi securitate IT din România, compania fiind înfiinţată în 2017”, se arată într-un anunţ publicat pe site-ul Bursei.

Arctic Stream a încheiat cu o companie care activează tot în sectorul IT&C un contract ce va avea o pondere importantă în cifra de afaceri a companiei pentru anul 2021, în valoare de 4,8 milioane de euro.

„Arctic Stream SA anunţă încheierea, în perioada scursă de la plasamentul privat de acţiuni, desfăşurat la 10 iunie 2021, a unui contract care va avea o pondere semnificativă în cifra de afaceri a companiei pentru anul în curs. Contractul, având ca obiect furnizarea de produse şi echipamente, precum şi servicii profesionale, este în valoare de aproximativ 24 milioane lei (4,8 milioane euro) şi are o durată de furnizare şi implementare de 9 luni. Clientul este o companie care activează tot în sectorul IT&C, contractul fiind aliniat direcţiei de dezvoltare a Arctic Stream, într-o arie profesională în care expertiza companiei noastre s-a dovedit a fi la cel mai înalt nivel şi se bucură de recunoaştere în piaţă”, se menţionează într-un raport publicat miercuri pe site-ul BVB.

Dată fiind situaţia sensibilă de pe piaţa globală a semiconductorilor – marcată de întârzieri considerabile ale timpilor de livrare – Arctic Stream anticipează posibilul risc ca 20% din valoarea contractului menţionat să nu poată fi livrat, implementat şi, implicit, facturat în cursul acestui an fiscal.

Arctic Stream este o companie cu capital 100% românesc, înfiinţată în anul 2017, cu sediul în Bucureşti. Portofoliul său actual cuprinde produse şi servicii performante în domeniul tehnologiilor şi echipamentelor de comunicaţii, a centrelor de date şi a soluţiilor software.