Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Compania Arctic donează 50 de mașini de spălat și 25 de frigidere către Crucea Roșie Română, pentru a sprijini lupta împotriva Coronavirus

Compania Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, sprijină lupta împotriva crizei generate de coronavirus și donează pentru spitalele din România și pentru cadrele medicale din prima linie 50 de mașini de spălat rufe cu uscător și 25 de frigidere Arctic.
 aboneaza-te
Arctic

Una dintre situațiile cu care se confruntă personalul medical din țară este curățarea uniformelor medicale în condiții de siguranță, fără ca acestea să devină o sursă de infecție pentru medici și pentru familiile lor.

Mașinile de spălat rufe cu uscător încorporat și frigiderele oferite de compania Arctic vor merge către Crucea Roșie Română, care le va distribui către spitalele din București și din țară, ajutând medicii să se protejeze în lupta împotriva coronavirusului.

Transportul produselor către Crucea Roșie Română s-a făcut în condiții depline de siguranță, folosindu-se mașini igienizate, din flota proprie a companiei, iar șoferii care au operat aceste transporturi au fost echipați, la rândul lor, cu mănuși și măști de protecție, pe toată durata acțiunii.

Compania Arctic urmărește și respectă recomandările oficiale făcute de autoritățile locale de sănătate din România și adaptează constant măsurile necesare la politicile sale interne și planurile de acțiuni cu ajutorul echipei de Crisis Management.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii