Cautare
, Contributor

CORONAVIRUS |
|

Compania aeriană Virgin Atlantic va testa echipajul înainte de zbor

În încercarea de a oferi încredere oamenilor să călătorească în continuare cu avionul, compania Virgin Atlantic Airways va efectua testarea rapidă COVID a echipajului înainte de zbor, la baza sa de pe aeroportul Heathrow din Londra.  
 aboneaza-te
Virgin Atlantic

Compania a anunțat că planifică o testare mai amplă a fiecărui echipaj de operare cel puțin o dată pe lună, informează Bloomberg. Decizia vine într-un moment în care cazurile de coronavirus cresc în Marea Britanie și la nivel global, iar restricțiile de călătorie abundă. Măsurile sunt concepute pentru a „insufla încredere în zbor”, a declarat Virgin Atlantic într-un comunicat.

Testarea pasagerilor pentru coronavirus

Transportatorul susține dezvoltarea unui sistem rapid de testare a pasagerilor, care să le permită celor sănătoși să evite măsurile obligatorii de carantină în vigoare în Marea Britanie și SUA. Astfel de teste dau șanse industriei pentru a crește numărul de zboruri, care s-au prăbușit în pandemie. 

Virgin Atlantic a fost nevoită să ia măsuri suplimentare pentru a supraviețui, înjumătățind salariile pentru a-și păstra fondurile de salvare.

“Atâta timp cât carantina de 14 zile a Regatului Unit este în vigoare, cererea de călătorie nu va reveni, iar recuperarea economică a țării, care se bazează pe comerțul liber și turism, nu poate decola. Continuăm să solicităm introducerea rapidă a unui regim mai larg de testare a pasagerilor”, a declarat Corneel Koster, director comercial la Virgin Atlantic.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii