Cautare
, Contributor

Travel |
|

Compania aeriană Norvegian și Amadeus vin în sprijinul UNICEF

Norvegian, UNICEF și Amadeus au decis să semneze un accord global, primul de acest tip pentru cele trei organizații, prin care pasagerii Norvegian pot face donații pentru UNICEF, pentru copiii din întreaga lume, atunci când achiziționează zboruri online, prin intermediul unei aplicații Amadeus.
Copii

„Compania aeriană Norvegian și UNICEF au desfășurat în ultimii ani mai multe activități de colectare de fonduri pentru copii. Pasagerii noștri au făcut mereu donații generoase, și nu mai numai atunci când am trimis un avion cu ajutoare de urgență în Republica Centrafricană, în toamna anului trecut. Acum, suntem, de asemenea, parteneri cu Amadeus. Sperăm că, oferind clienților noștri oportunitatea de a dona o mică sumă către UNICEF în timp ce își rezervă biletele pe site-ul nostru, vom asigura mai multor copii viitorul pe care îl merită,” a declarat Bjørn Kjos, CEO Norvegian.

La rândul său, Bernt G. Apeland , Secretarul general al UNICEF Norvegia, a declarat: „Știm că există o mare dorință de a contribui la crearea unui viitor mai bun pentru copiii lumii și UNICEF are deja un parteneriat de succes cu Amadeus, pentru alte proiecte similare de micro-donații. Prin intermediul noii aplicații de donații, este chiar mai ușor pentru călătorii companiei Norvegian să își aducă o contribuție”.

Acest program pentru a strânge fonduri pentru UNICEF, prin intermediul pasagerilor companiei Norwegian, este cea mai recentă inițiativă din cadrul colaborării existente între UNICEF și Amadeus pentru a strânge fonduri prin micro-donații atunci când călătorii fac rezervări pentru călătorii aeriene.

Svend Leirvaag, Vice President Industry Affairs în cadrul Amadeus IT Group, companie lider în furnizarea de soluții de tehnologie și de distribuție pentru industria turismului, a precizat, la rândul său că „acest nou parteneriat cu Norvegian și UNICEF face parte din abordarea noastră privind responsabilitatea socială (CSR) <<Technology for Good>>”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii