Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Compania aeriană Etihad va oferi pasagerilor asigurare COVID-19

Compania aeriană Etihas din Abu Dhabi a declarat că va acoperi costurile medicale și cele de carantină pentru pasagerii care contractează infecția cu coronavirus după ce călătoresc cu una dintre aeronavele lor.
 aboneaza-te

Companiile aeriene din întreaga lume încearcă să găsească modalități de stimulare a cererii care a fost spulberată de pandemia de coronavirus și luptă să resusciteze industria aeriană, informează Reuters. Compania Etihad promite pasagerilor săi să acopere costurile medicale de până la 150.000 euro și costurile de carantină de până la 100 euro/zi timp de 14 zile dacăaceștia dovedesc că s-au îmbolnăvit de COVID-19 la 31 de zile de la prima călătorie.

Duncan Bureau, vicepreședintele companiei Etihad, a declarat “Această acoperire suplimentară nu numai că va insufla încredere în călătorii, ci, de asemenea, va reasigura oaspeții noștri că facem tot ce putem pentru a-i păstra în siguranță și protejați”.

Asigurarea COVID-19 este inclusă în biletul de avion pentru pasageri până la sfârșitul anului și este oferit în parteneriat cu firma de asigurări AXA.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii