FacebookTwitterLinkedIn

În cele două centre 3Pillar Global lucrează în prezent 300 de angajați, iar ținta pentru anul acesta este de a ajunge la un număr de 400.

Pozițiile pe care 3Pillar Global le are deschise vizează ingineri IT de nivel intermediar și seniori cu experiență dovedită între 2 și 5 ani, care să acopere funcțiile de programare și testare. În ceea ce privește programarea, se urmăresc în special competențe de Java și Phyton, dar și alte tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web și mobile.

De asemenea, compania caută să angajeze și manageri cu experiență tehnică. Pe lângă un pachet salarial competitiv, angajații 3Pillar Global beneficiază de programe specifice de training și posibilitatea de a participa la evenimente IT importante în vederea dezvoltării personale și profesionale.

„Prezența 3Pillar Global în România a crescut constant, de la mai puțin de 50 de angajați în 2009 la peste 300 în 2014 și va continua să crească și în 2015. Dezvoltarea companiei este determinată de creșterea cererii pentru produsele software <<made in Romania>>”, declară Cătălin Ștef (FOTO), director general 3Pillar Global Romania și Senior Vice-President pentru operațiunile companiei la nivel global.

Din cei 600 de angajați pe care compania îi are la nivel global, 200 lucrează în noul sediul din complexul de birouri The Office Cluj-Napoca, respectiv 100 în City Business Centre Timișoara.