Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

„Comoara de pe Insula Șarpelui” are premiera pe 15 septembrie, pe Discovery Channel

„Comoara de pe Insula Șarpelui”, un program în care cinci exploratori caută o comoară legendară, estimată la sute de milioane de dolari, va avea premiera pe Discovery Channel, pe 15 septembrie, de la ora 20:00, informează Media Expres.
Comora din Insula Șarpelui ???????????????????????????????

În noul program, care va fi difuzat la Discovery Channel în fiecare marți, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea vedea o echipă de elită în căutare de comori, care pornește pe urmele unei noi teorii radicale în locurile sălbatice din largul coastei de sud-est a Braziliei.

Cei cinci exploratori din acest program au adunat dovezi ce îi conduc spre o insulă îndepărtată și plină de vipere, denumită Queimada Grande și căreia localnicii îi spun „Insula Șarpelui”.

VEZI TOPUL CELOR MAI PUTERNICI OAMENI DE MARKETING DIN ROMÂNIA – EDIȚIA 2015!

Comoară care a declanșat această expediție este cunoscută sub numele de „Comoara Trinității” și nicio persoană dintre cele care o tot caută de aproape 500 de ani nu a reușit să o găsească.

În secolul al XVI-lea, conchistadorii portughezi și-au croit drum prin jungla încă neexplorată din zona unde astăzi se află Brazilia și, conform legendei, au furat un morman de aur incaș. De atunci, mulți au făcut vărsare de sânge, au ars sate întregi din temelii și au evadat din mâinile piraților puși pe jaf în speranța că vor găsi acea comoară, însă fără succes.

Înarmați cu tehnologii performante, exporatorii din noul program al Discovery vor încerca să găsească și să folosească mai multe indicii care au protejat comoara secole la rând. Ei vor avea însă nevoie de nervi de oțel, fiindcă vor avea de înfruntat pirați moderni, condiții meteo dificile și unul dintre cele mai periculoase locuri din lume.

În „Comoara de pe Insula Șarpelui” vor putea fi văzuți: Bryan Fry, care are 25 de ani de experiență în domeniul reptilelor veninoase, căpitanul Keith, care s-a înrolat în armată imediat după liceu, iar la vârsta de 18-19 ani lupta deja în Vietnam, Cork Graham, care și-a dedicat viața expedițiilor de căutare de comori, Jeremy Whalen, mecanic naval și veteran al căutarilor de comori, și Mehgan Heaney-Grier, expertă în scufundări libere și aventurieră.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications, lider mondial pe segmentul televiziunilor cu plată, care ajunge la aproape 3 miliarde de abonați în peste 220 de țări și teritorii.

De peste 30 de ani, Discovery le oferă oamenilor posibilitatea de a-şi explora universul şi de a-şi satisface curiozitatea, prin intermediul brandurilor sale globale de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Investigation Discovery, ID Xtra și Discovery Science, dar şi prin intermediul produselor şi serviciilor comerciale şi educaţionale de top.

De asemenea, din 2014, Discovery a preluat pachetul majoritar al Eurosport, liderul pan-regional în conținut sportiv din Europa, Asia Pacific, Orientul Mijlociu și Africa.

În Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, 16 branduri Discovery ajung la peste 504 de milioane de abonați din 109 de țări și teritorii, fiind difuzate în 20 de limbi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii