FacebookTwitterLinkedIn

Spațiile de coworking sunt un trend care capătă amploare în România, iar antreprenorii optează pentru astfel de birouri nu doar pentru facilitățile și serviciile premium, ci și pentru accesul la o comunitate de oameni de business, din domenii diverse, care să îi ajute să își dezvolte afacerea.

Membrii comunității Commons din Piața Unirii își desfășoară activitatea în domenii precum avocatură, IT, consultanță, comunicare, marketing etc. sau sunt angajați în multinaționale, care oferă astfel de facilități. Ne așteptăm la o structură asemănătoare și la noua locație unde vom avea si birouri inchise si spatii dedicate, pe langa facilitatea de hot-desking si lounge. Am ales o zonă centrală deoarece este foarte important ca toți aceștia să ajungă repede la și de la birou și să aibă acces rapid la zonele de întâlnire cu clienții. Suntem de asemenea foarte atenți la atmosfera plăcută de la birou pentru că aici petrec cea mai mare parte a zilei și știm cu toții cât de important este acest aspect”, a declarat David Canta, cofondator Commons.

Noul spațiu de pe strada Nicolae Iorga nr. 5 se întinde pe o suprafață de 650 metri pătrați și are facilități precum săli de ședință și de conferințe, cameră de training, vestiare, spații de tip lounge, terasă, bucătărie, internet de mare viteză, printing.