Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Comedy Central lansează în România animația parodică „Rick și Morty”

Comedy Central difuzează în premieră din 12 octombrie, în fiecare joi, de la ora 22:30, animația pentru un public matur „Rick și Morty”, un serial născut ca o parodie animată la filmul „Înapoi în viitor”, dezvoltat ca show de animație, informează Media Expres.
Comedy animatie

Seria a fost creată în 2013 și până la cel de-al treilea sezon, filmat și difuzat în 2017, „Rick și Morty” a înregistrat recenzii pozitive unanime. Rick Sanchez este un om de știință nebun, alcoolic și posesiv, care se mută în casa fiicei sale după 20 de ani de absență, atrăgându-l pe nepotul său naiv, Morty, în vârstă de 14 ani în aventuri care depășesc granițele realului, informează Media Expres.

Un alt personaj cheie din acțiune este sora lui Morty, Summer, 17 ani. Personajele călătoresc spre alte planete și dimensiuni fantastice folosind mașina zburătoare a lui Rick sau alte metode nebune pe care telespectatorii le vor descoperi cu fiecare episod.

Primul sezon aduce în centrul atenției subiecte precum roboți sexy, accesul la televizor din realități multiple, petreceri intergalactice sau experimente absurde. O combinație între dramă de familie și science-fiction, „Rick și Morty” abundă în umor original și situații neașteptate.

Comedy Central face parte din portofoliul de televiziuni Viacom, distribuite în România în aproape toate rețelele de cablu și satelit. Televiziunea este distribuită de Tematic Media Group și vinde publicitate prin Thematic Channels.

Viacom mai deține și operează printre altele televiziunile MTV, VH1, Nikelodeon și Nick Jr. și televiziunea de filme Paramount.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii